کلاس آموزش نورپردازی در اصفهان

2

در دوره‌ی آموزش نورپردازی در آتلیه ما، شما می‌توانید کاملا با تکنیک‌های نورپردازی آشنا شده و به این تکنیک‌ها مسلط شوید. در طول این دوره شما خواهید آموخت که چگونه با کنترل نور صحنه، عکس‌هایی حرفه‌ای و جذاب هم برای کاربرد‌های شخصی و هم کاربردهای تجاری تولید کنید. شما علاوه بر فراگیری دانش نظری، به طور عملی نیز با تمامی‌تکنیک‌ها و روش‌های نورپردازی برای ارتقای سطح کیفی عکس‌ها آشنا می‌شوید. آتلیه عکاسی ما به طور کامل به تمام تجهیزات نورپردازی، پرده‌ی پس زمینه عکس و ابزارهای جانبی نورپردازی مجهز است و شما می‌توانید با استفاده از ابزارها و تجهیزات گوناگون و گسترده‌ای، تحت نظر افراد متخصص و حرفه‌ای آموزش ببینید.

یادگیری نورپردازی صحنه به روشی مفهومی ‌و تاثیرگذار، کاری پیچیده و مشکل است، اما زمانی که بتوانید تاثیر کوچکترین تغییرات و جزئیات در عکس را درک کنید، این کار آسان می‌شود و خواهید توانست به بهترین نحو از تکنیک‌های نورپردازی برای خلق تصویر مورد نظر خود استفاده کنید. به کمک دوره‌های آموزشی نورپردازی در آتلیه ما می‌توانید به این هدف دست یابید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کلاس‌های آموزش نورپردازی در اصفهان، شرایط و امکانات موجود، می‌توانید با شماره‌های ۳۶۲۷۱۵۶۲ (۰۳۱)۰۹۹۰۲۸۳۶۰۱ یا از طریق تلگرام ۰۹۹۰۲۸۳۶۰۱۰ و فرم مشاوره تماس حاصل نمائید.

نتایج

با تکمیل این دوره شما قادر خواهید بود کارهای زیر و بسیاری کارهای دیگر را انجام دهید:

  • استفاده از ابزار‌های نورپردازی حرفه‌ای آتلیه
  • خواندن و تعبیر کردن صحیح اعداد نور سنج
  • آشنایی کامل با مبانی و اصول تصویر سازی
  • آشنایی با نحوه تعامل و کار با مدل عکاسی
  • به کارگیری انواع روش‌ها و سبک‌های مختلف نورپردازی
  • آشنایی با زمان مناسب و چگونگی استفاده از ابزار‌های نورپردازی صحنه

نیازمندی‌ها

برای تمامی‌افراد علاقه مند به عکاسی که از تنظیمات دستی دوربین برای گرفتن عکس استفاده می‌کنند و به دنبال راهی برای ارتقای بیشتر کیفیت عکس‌های خود هستند، دوره آشنایی با نورپردازی بسیار مناسب و مفید است.

مزایای کلاس‌های نورپردازی ما نسبت به آموزشگاه‌ها و کلاس‌های دیگر

۱- تعداد هنرجویان شرکت کننده در دوره های ما ... بوده درصورتی‌که در دوره های مشابه حداقل ۱۰ نفر تا ۲۰ نفر می باشد، در نتیجه بازده  کلاس‌های ما بین ۳ تا ۴ برابر خواهد بود. هنرجویان در آموزشگاه‌ها به دلیل زیادی جمعیت فرصت کافی برای تمرین ندارند ( حداکثر ۲۰ دقیقه) در حالی‌که هنرجویان در دوره‌های ما هر کدام در هر جلسه حداقل ۱ تا ۱/۳۰ ساعت تمرین عملی به‌صورت جداگانه دارند.

۲- هنرجویان کلاس‌های ما  در مدت زمان کوتاهی که نصف زمان دوره‌های مشابه د رآموزشگاه‌ها است به نتیجه مورد نظر تعریف شده خواهند رسید.  ما می‌دانیم که زمان برای شما و ما ارزشمند است، و ما نمی‌گذاریم که به بیهودگی و با راندمان پایین وقت شما بگذرد.

۳- جهت استفاده همه افراد از کلاس‌های ما، زمان برگزاری کلاس‌ها به گونه‌ای تنظیم گردیده که هنرجویان شاغل بتوانند در دوره ها شرکت نمایند و حتی با هماهنگی، به راحتی زمان را تغییر دهند.

۴- ما به استفاده از نورپردازان حرفه‌ای موفق برای تدریس معتقدیم، اساتید دوره های ما فقط جزو اساتید دانشگاه نیستند بلکه به‌عنوان یک نورپرداز موفق و با تجربه سالیان سال در ایران و کانادا مشغول کار هستند در نتیجه هنرجویان در دوره‌ها با مسائل صددرصد کاربردی و عملی نورپردازی و عکاسی آشنا خواهند شد.

۵- ما به شروع و ادامه یک رابطه دوستانه معتقدیم، هنرجویان پس از اتمام دوره‌ها باز با ما و اساتید در ارتباط خواهند بود و در مورد نورپردازی با ما مشورت می‌کنند.

۶- ما به برگزاری کلاس‌های سنتی معتقد نیستیم، دوره‌های ما کاملا دوستانه و صمیمانه خواهد بود و اساتید همانند یک دوست به شما مطالب را منتقل خواهند کرد.

اهمیت نور پردازی در عکاسی

نورپردازی در عکاسی اهمیت بسیار حیاتی دارد. گرفتن عکس در واقع به معنای ثبت نور گذرنده از لنز دوربین عکاسی است، پس درواقع نورپردازی جوهره اصلی عکاسی است. اما گذشته از این موضوع، به هرحال، تسلط به تکنیک‌های نورپردازی حرفه‌ای در عکاسی کار آسانی نیست.

نورپردازی یکی از مشکل‌ترین و پیچیده‌ترین مباحث عکاسی است. عناصر نورپردازی صحنه می‌تواند شامل موارد مختلفی باشد که گاهی شامل موارد ساده‌ای مانند نور خورشید یا فلاش دوربین است و گاهی شامل موارد پیچیده‌ای مانند کنتراست نور بین دو شیء تیره و روشن در صحنه است.

بهترین راه درک نورپردازی عکس، فهم تقابل نور با تاریکی، همراه با توجه به تمامی‌عناصر موجود در بین نور و تاریکی و سایه روشن‌های این عناصر است. برای درک نحوه اثرگذاری نور در عکس باید بتوانید تصویر را در حالت سیاه و سفید تصور کنید و سایه روشن‌ها را ببینید. ذهن انسان برای مشاهده و تصور کردن از راه‌های مختلفی استفاده می‌کند ولازم است شما ذهن خود را برای درک نقش نور در تصویری که می‌بینید، پرورش دهید. نور سه تاثیر اساسی بر عناصر صحنه و نتایج نهایی عکس دارد:

  • در هنگام مشاهده عکس، ذهن بیننده به طور ناخودآگاه اول از همه به جایی جذب می‌شود که بیشترین کنتراست نور را دارد، جایی که تقابل بین نور و تاریکی به حداکثر خود رسیده است. بنابراین موضوعی که دوست دارید در عکس به نمایش بگذارید، باید در مرکز کنتراست نور قرار دهید.
  • اشیای روشن بسیار بیشتر از اشیای تیره‌ی مشابه خود، توجه بیننده را جلب می‌کنند. این موضوع به این معناست که عناصر ریز اما روشن به راحتی می‌توانند توجه بیننده عکس را به خود جلب کنند. شما می‌توانید از این مسئله برای نمایش عناصر مورد نظر خود استفاده کنید و همچنین مراقب باشید که عناصر ناخواسته‌ای که دوست ندارید در عکس نشان دهید را حذف کنید تا این عناصر توجه بیننده را از موضوع مورد نظر شما منحرف نکنند.
  • و در نهایت، آخرین نکته این که نور به حال و هوای کلی عکس تاثیر می‌گذارد. محیط‌های روشن حس شاد‌تری به بیننده می‌دهد و محیط‌های تاریک برای انتقال حس انزوا، تنهایی و ناراحتی مناسب‌تر است. دقیقا همانطور که قرار گرفتن در یک فضای روشن یا فضای تاریک بر احساسی که شما دارید، اثر می‌گذارد، میزان روشنی فضا بر حسی که توسط عکس منتقل می‌شود نیز تاثیر گذار است.