کلاس آموزش عکاسی حرفه‌ای و مقدماتی در آتلیه فیلم و عکس خورشید اصفهان

این کلاس‌ها طوری طراحی شده‌اند که به شما چه در زمینه کسب مهارت‌های پایه‌ای و چه برای بهبود تکنیک‌های مورد استفاده در عکاسی دیجیتال، کمک می‌کنند. دوره‌های ارائه شده عبارتند از آموزش‌های تکنیک‌های مقدماتی، متوسط و حرفه‌ای کار با دوربین، به همراه برخی سرفصل‌های ویژه اضافی.‌ به علاوه، می‌توانید برای هر زمانی که مایلید وقت بگیرید و از فضای استودیوی ما استفاده کنید. در کلاس‌های ما موضوعاتی مانند اسرار عکاسی بهتر، عکاسی در سفر و عکاسی از مردم یا طبیعت تدریس می‌شوند.

یادگیری عکاسی، مزایای بی‌شماری دارد. برای شروع یادگیری عکاسی، تنها به یک دوربین خوب (نه گران‌قیمت) و چند مهارت کلیدی نیاز دارید، که در کلاس‌های ما آموزش داده می‌شوند؛ به این ترتیب می‌توانید به سوی هر هدفی که در عکاسی دارید قدم بردارید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کلاس‌های آموزش عکاسی در آتلیه فیلم و عکس خورشید در اصفهان و شرایط و امکانات موجود، می‌توانید با شماره‌های  ۳۶۲۷۱۵۶۲ (۰۳۱)۰۹۹۰۲۸۳۶۰۱۰ یا از طریق تلگرام ۰۹۹۰۲۸۳۶۰۱۰ و فرم مشاوره تماس حاصل نمائید.

نگاهی به دوره‌های عکاسی

ببینید که چگونه مهارتتان در عکاسی پرتره در یک شبانه‌روز رشد می‌کند.

  • تولید عکس را یاد بگیرید. زبان ژست دادن به سوژه‌های عکاسی، از جمله افراد و گروه‌ها، سوژه‌های دشوار، کودکان و حیوانات خانگی را یاد بگیرید.‌
  • سبک بصری. صاحب سبک خاص خود شوید و در مورد اینکه چگونه می‌توانید حسی که می‌خواهید را در عکس‌ها به مخاطبتان انتقال دهید، از متخصصان ما راهنمایی بگیرید.
  • ابزارهایتان را کاملاً بشناسید. تجهیزات را، از لنزها و تجهیزات نورپردازی گرفته تا پرده‌های پس‌زمینه و محیط، به درستی انتخاب کنید.
  • آموزش جنبه‌های تجاری. مجموعه‌ای از نمونه‌ کارهایتان بسازید و نحوه شناخت بازار و یافتن جایگاه مناسبتان را در آن یاد بگیرید.
  • راهنمایی و هدایت. یک عکاس پرتره حرفه‌ای و مشاور مؤسسه عکاسی نیویورک، روی عکس‌هایتان نظر خواهد داد.

به منظور حفظ کیفیت آموزش و اختلاف سطح دانش و استعداد هنرجویان، ظرفیت هر دوره حداکثر …… نفر می‌باشد. مدت زمان دوره …… ماه می‌باشد پس از پایان دوره و تمرین‌های مستمر، شما خواهید توانست در حرفه‌ی مورد نظرتان به فعالیت بپردازید و در مسابقات عکاسی داخلی و بین‌المللی شرکت کنید.

پايان دوره به منزله پايان آموزش شما نيست و ما همچنان به عنوان يك مشاور و پشتيبان در كنار شما هستيم تا شما بتوانيد در حرفه‌ی خود به رضایت کامل برسید و برای رفع اشکال، به صورت حضوري و يا غير حضوري پاسخگوی شما هستیم.

 برای ایجاد فضای آموزشی کاملاً تخصصی و نیز راندمان بهتر آموزش و همچنین برای انتقال مفاهیم علمی و عملی، تلاش بر این شده است تا از روش‌های پیشرفته و روز دنیا بهره گیری گردد و استفاده از دیتاهای کاملاً اختصاصی را علمی و عملی بیاموزند. برای حضور در این دوره،  اطلاعات عکاسی پیش نیاز نیست و هر هنرجو با هر سطح اطلاعات می‌تواند در این دوره  شرکت و از مطالب مشروحه بهره گیری نماید.

معمولاً چه کسانی در این دوره ثبت‌نام می‌کنند؟

  • کسانی که می‌خواهند استودیوی عکاسی دایر کنند.
  • عکاسانی که می‌خواهند عکس‌های پرتره بهتری بگیرند.
  • کسانی که می‌خواهند از طریق گرفتن عکس‌های پرسنلی، عکس‌های مدرسه، و انواع دیگر عکس‌های پرتره درآمد کسب کنند.
  • عکاسان غیرحرفه‌ای که می‌خواهند عکس‌های بهتری از خانواده، دوستان و سایر آشنایانشان بگیرند.

به دلایل زیر  عکاسی را یاد بگیرید...

اگر به یادگیری عکاسی علاقه‌مند شده‌اید، به شما تبریک می‌گوییم، چرا که عکاسی یک سرگرمی جالب و کاربردی و همچنین یک شغل هیجان‌انگیز است. یادگیری عکاسی به کمی حوصله نیاز دارد، اما پاداشی که در پایان نصیبتان می‌شود قطعاً ارزشش را دارد. پس، بیاید نگاهی به مزایای یادگیری عکاسی بیندازیم:

  • خواهید توانست لحظه‌های خاص زندگی‌تان مثل تولد یک نوزاد یا مسافرت‌های خانوادگی را با عکس‌هایی واضح، شفاف و دارای ترکیب‌بندی خوب ثبت کنید.
  • هرگز به خاطر دستپاچه شدن و گشتن به دنبال دکمه یا تنظیمات مناسب تصویر، هیچ لحظه خاصی را از دست نخواهید داد.
  • عکس‌هایی خواهید گرفت که شما و عزیزانتان از دیدنشان روی دیوار اتاق‌هایتان لذت خواهید برد.‌‌ می‌توانید با ثبت لحظات خاص زندگی‌تان در عکس‌ها، این خاطرات را حفظ کرده و به نسل‌های بعدی انتقال بدهید.
  • از طریق عکس‌هایتان با دیگران ارتباط برقرار خواهید کرد؛ چرا که از قدیم گفته‌اند، یک تصویر به اندازه هزار کلمه ارزش دارد! می‌توانید با نشان دادن یک حالت چهره در یک عکس تمام مطلبتان را ادا کنید. یا می‌توانید عکس‌های آنچنان تأثیرگذاری بگیرید که ذهن مخاطب را باز کند یا هر مفهومی که می‌خواهید را انتقال دهند. برای گرفتن عکس‌های بی‌نظیر، نیازی نیست که یک عکاس خبری حرفه‌ای باشید.
  • می‌توانید در داخل و بیرون از خانه از یکی از عزیزانتان یک عکس پرتره بگیرد که در آن زیبایی و شخصیت منحصربه‌فرد او ثبت شده باشد (نوعی عکس پرتره که باعث می‌شود شخص احساس خوبی نسبت به خود داشته و بخواهد عکس پرتره قاب شده خودش را روی دیوار ببیند).
  • هیجان خواهید داشت! شما می‌توانید با یک لنز تله‌فوتوی خوب، در عین حفظ فاصله ایمن با موضوع عکستان از حیات وحش و همچنین پدیده‌های اقلیمی عکس‌های هیجان‌انگیزی بگیرید. تصور کنید دوستانتان چه عکس‌العملی خواهند داشت وقتی که این عکس‌های بی‌نظیری که گرفته‌اید را روی دیوارهای خانه‌تان ببینند.
  • سرگرم می‌شوید! عکس گرفتن از افراد، مکان‌ها و چیزهایی که دوست داریم بسیار سرگرم کننده است.‌ البته، عکس گرفتن از چنین موضوعاتی بعد از یاد گرفتن چند مهارت عکاسی، سرگرم کننده‌تر هم خواهد شد!

شاید شما هدف‌های دیگری هم در ذهن داشته باشید که در اینجا ذکر نشده باشند.